Sokáig állott csapvizet is meg lehet inni? Lehet tőle vmi bajom?
Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 07:22
1/6 anonim válasza:
Hát én nemtom, de én ne innám meg, de nem azért mert azt hinném hogy bajom lesz tőle, hanem azért mert kitudja milyen bogár szállt be és ki belőle, rá a pohárra, plusz a por megült a tetején amit én nem látok, szóval... de miért akarsz állot csapvizet inni?
2/6 anonim válasza:
bajod nem lesz töle.szerintem ha csapvizre gondolsz még jobb mert akkor a klor tartalom is tàvozik belöle,ha üveges vizre természetesen szintén semmi baj.
4/6 anonim válasza:
Hát ha nagyon sokáig áll bizony megtelepszik benne a gomba, én nem tenném.
5/6 anonim válasza:
Tölts meg egy üveget vízzel,szellőztesd 1 órát,aztán csavard rá a kupakot.Kész,ihatod!Évek óta csinálom,mert a hangszálaim nem bírják a hideget.Legalább azt is látod,mennyit ittál egy nap,ez fontos!
6/6 anonim válasza:
Ne idd meg! Nincs friss víz? Nem folyik a csapól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!