GretaThunberg kérdése:
A nemzeti dohányboltba árulnak kretek cigit?
Figyelt kérdés
Djarum, Philip Morris, stb.. Az internetek kb semmi infó.2020. jún. 15. 16:17
1/3 anonim válasza:
Mivel ízesített cigaretta és azt nálunk betiltották (nem minősíteném azt aki ezt kezdeményezte), így nem, de... de Djarumot kapsz, csak nem cigarettát, hanem szivarkát, mert a szivar lehet ízesített. Valami borzalom! A Djarum cigarettáit szerettem, de a szivarka ótvar!
2/3 A kérdező kommentje:
Franc érti ezt, azért köszi. Én sem szeretem a szivarkákat, bár lehet kínomban kipróbálom mégis.
2020. jún. 15. 16:32
3/3 anonim válasza:
A füstszűrő ugyanúgy picit ízesítve van, mint az eredeti cigarettájuknál, édeskés íze van, de amúgy meg a szegfűszeges cigijükben semmi más nincs, mint dohány és szegfűszeg, szóval ha tekersz egy normál hosszúságú, 6 milis cigit és abba szegfűborsot belemorzsolsz az szinte ugyanaz, leszámítva az ízesített füstszűrőt. Akkor közelítesz felé igazán, ha a szegfűszeget borsával együtt felaprítod, de hát az nehéz ügy. Egyébként a szegfűszeg ilyen módon "fogyasztása" jó a köhögésre, a betegség hamarabb elmúlik, magát az ingert is csillapítja, jó az asztmára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!