Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételt készítsek?

Milyen ételt készítsek?

Figyelt kérdés
Kedden jön a barátom, és valami különlegeset akarok készíteni ebédre. Desszerttel együtt. Nem szereti a májat, a tököt, a sóskát, és a spenótot. Múltkor vitamin spagettit készítettem, azt nem szeretnék megint, változatosság kell. Arra gondoltam, hogy valamilyen szószt veszek, édes-savanyút, és hozzá csirkemellet készítek rizzsel, de nem tudom. Te mit főznél? Van valami tuti recepted? Megköszönném!
2010. júl. 31. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és valami olyan kellene, ami 2000 ft-ból kijön, mert most csak ennyim van. :S
2010. júl. 31. 18:37
 2/4 anonim válasza:

1.A guugli a barátod...

2.Valami kínai kaját csinálj neki, én Pesten ettem olyat, hát nagyon ízlett...

2010. júl. 31. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Tésztasalátát. 2 lilahagymát vágj szeletekre. Karikázz hozzá 1 zöldpaprikát. Csinálj ecetes salátalét,és öntsd rá. Főzz meg vegyes zöldséget nem túl puhára. Tedd a hagymához. Majonézhez tegyél mustárt,borsot,oregánót(ha van),és elég sok tejfölt. Ezt öntsd a zöldségekre. Valamilyen sült húst,sonkát,virslit ( ami van) vágj kockákra és keverd közé. Főzz meg Penne tésztát és még melegen keverd a zöldségekhez.Keverd jól össze,és legalább 2-3 órára tedd a hűtőbe. Laktató és finom.
2010. júl. 31. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

szia! leírom én tegnap mit csináltam a gyerekeimnek.én sokat csináltam, úgy, hogy 2 embernek a fele is elég.

kifőztem egy fél kilós csavart tésztát. sütöttem 6 fölső csirkecombot, jó fokhagymásan.kicsontoztam és összedaraboltam.egy fej hafgymát apróra vágtam és zsíron megdinszteltem. rádobtam 20 dk körüli szeletelt gombát és

kb fél kiló mexikói zöldséget. delikáttal ízesítettem és puhára pároltam.

egy nagy tálban összekevertem a tésztát, a sült húst és a párolt zöldséget és nyakonöntöttem fél liter főzőtejszínnel.pici borsot szórtam rá és egy kivajazott

tepsibe simítottam. tetejét bőven megszórtam reszelt sajttal és a sajt olvadásáig sütöttem.

nagyon finom laktató kaja.

üdv.

2010. aug. 2. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!