Milyen ételt készítsek egy romantikus vacsorához?
Figyelt kérdés
Egyzserű gyors de mégis különleges kaját, vagy esetleg sütit szeretnék2009. ápr. 16. 21:10
1/3 anonim válasza:
Készítsd el a párod kedvenceit! Én mindig azokkal aratom a legnagyobb sikert!
Jártam úgy, hogy elő akartam rukkolni valami különlegessel és pocsék lett...
2/3 anonim válasza:
Hát ez nagyon függ attól, hogy mit szeret a párod. Levesnek egy egyszerű húslevest ajánlanék, esetleg tárkonyos ragulevest, főételnek krumplipürét rántott csirkecombbal vagy sült kacsacombbal párolt vöröskáposztával, sütinek meg baklavát, de erra kérdésre igazából helyes válasz nem látezik, csak tippet adhatok.
3/3 anonim válasza:
Hat ha "romantikus vacsi" lesz akkor sztem valami nagyon konnyut csinalj, mert ki tudja milyen lesz a befejezes...:P
En mondjuk egy ilyet csinalnek: bazsalikomos paradicsomleves, panirozott hekk krumplipurevel/vagy parolt zoldsegekkel valamilyen tejszines szosszal, es ha meg kibirjatok a desszertig akkor tiramisu vagy valami konnyu gyumolcsos-turos finomsag :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!