Az idősek egy része miért "felejt" el főzni?
Anyám eszméletlenül jól főzött, aki élt és mozgott, dicsérte.
Lakodalmakba hívták főzni, megyei versenyeket nyert, legyen az káposztás étel, halászlé vagy rétes, vagy bármi. Amin indult, azt megnyerte.
Mostanra(70 éves) meg mindene sótlan, fűszertelen, olyan "egyenkaja".
De nem csak nála tapasztalom, általában az időseknél ha eszem, nem olyan mint régen. És nem, nem az anyagiak végett, mielőtt erre gondolnátok!
Ok, az én 82 éves szomszedasszonyom simán lefutja a maratont és nagyon kissé fullad, én meg 45 évesen a második emeletre is levegőt kapkodva jutok fel. Meglepő, de az emberek nem egyformák.
A kerdezonfeltett egy általánosító kérdést. Van, aki idős korára elfelejt főzni, van aki meg nem. Ennyi.
16!
A mesterszakácsok is kóstolgatnak. Nyilván nem főznek jól.
17!
TV-ben lattad mi?! :) Ertem ...
Naszoval, a mesterszakacs sem kostolja meg a sajat foztjet hiszen tokeletesen tudja milyen ize van az etelenek ... viszont megkostolja az alatta dolgozo szakacsok munkait, mert nem akar rossz etelt kiadni a kezebol.
Kedves 15-ös!
Nem tettem fel általánosító kérdést, mert ezt írtam:
"Az idősek egy része..."
Ha általánosító kérdést tettem volna fel, akkor az így szólt volna:
"Az idősek miért felejtenek el főzni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!