Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a Cityfoodtól rendelek...

Ha a Cityfoodtól rendelek ebédet a munkahelyemre, akkor szólnak mikor kihozza a futár? Vagy csak leteszi az ajtó előtt és ott fog állni órákig a kaja, amíg észre nem veszem? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Elsőre szerintem tuti hogy nem csak lerakja. Aztán megbeszéli veled, vagy a portással hogy mi legyen a következő rendelések alkalmával. De he ennyira bizonytalan vagy akkor esetleg kérd helyszíni fizetéssel, ha ez megoldható.
2020. jún. 5. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak leteszi. Mikor először megy, mindenképp szól, hogy megérkezett és hogy kb ilyenkor fog jönni. Ha nagyobb cég, ahova sokan rendelnek, akkor leteszi a portán/recepción. De olyan nincs, hogy az ajtó előtt leteszi, aztán majd valamikor észreveszed, mindenképp beviszi.
2020. jún. 5. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Okés, köszi. Portásunk nincs, összesen vagyunk kb. huszan a cégnél :D

De akkor nem aggódom emiatt, ezek szerint szólni fog. Szuper, köszi!

2020. jún. 6. 07:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs portás akkor fel viszi szerintem mindig .
2020. jún. 6. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én évekig rendeltem ételszállítótól, és csak egyszer volt gond: a hülyéje minden figyelmeztetés nélkül (bekopogás, vagy előtte szól, hogy ezentúl a kilincsre akasztom) egyszer egy egész hétvégére szóló kaját akasztott a lakásajtó kilincsére. Mivel mindig csöngetett, vártam, és oké, nem a megszokott időben jön, de ez előfordulhat, gondoltam, ez a szállítási időbe még bőven belefér. Jelzem nyár közepe volt, negyven fok. Aztán felfedeztem, hogy ott lóg, fogalmam se volt, mióta, lehet, hogy órák óta, volt, amit már meg se mertem enni.

Ezt csak azért írtam le, mert van ilyen is, de a többség futár normális. Sokat kipróbáltam, nem tudom, Cityfood volt-e közötte. Ha első találkozásnál bénának tűnik a futár, akkor tényleg ne fizess előre, inkább akkor, helyben akkor tuti megkeres.

2020. jún. 7. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!