Ha a Cityfoodtól rendelek ebédet a munkahelyemre, akkor szólnak mikor kihozza a futár? Vagy csak leteszi az ajtó előtt és ott fog állni órákig a kaja, amíg észre nem veszem? Hogy működik ez?
Okés, köszi. Portásunk nincs, összesen vagyunk kb. huszan a cégnél :D
De akkor nem aggódom emiatt, ezek szerint szólni fog. Szuper, köszi!
Én évekig rendeltem ételszállítótól, és csak egyszer volt gond: a hülyéje minden figyelmeztetés nélkül (bekopogás, vagy előtte szól, hogy ezentúl a kilincsre akasztom) egyszer egy egész hétvégére szóló kaját akasztott a lakásajtó kilincsére. Mivel mindig csöngetett, vártam, és oké, nem a megszokott időben jön, de ez előfordulhat, gondoltam, ez a szállítási időbe még bőven belefér. Jelzem nyár közepe volt, negyven fok. Aztán felfedeztem, hogy ott lóg, fogalmam se volt, mióta, lehet, hogy órák óta, volt, amit már meg se mertem enni.
Ezt csak azért írtam le, mert van ilyen is, de a többség futár normális. Sokat kipróbáltam, nem tudom, Cityfood volt-e közötte. Ha első találkozásnál bénának tűnik a futár, akkor tényleg ne fizess előre, inkább akkor, helyben akkor tuti megkeres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!