Tényleg szentségtörés a töltött káposztát majonézzel enni?
Nem szeretem a tejfölt, viszont kell valami, ami ellensúlyozza a töltött káposzta erőteljes ízét, így kipróbáltam a majonézt, ami annyira bevált, hogy azóta csak úgy eszem.
Viszont rendszeresen megkapom, hogy ezzel tönkreteszem az ételt, legutóbb pedig azt mondták, hogy szentségtörés, a hagyományos konyha meggyalázása, amit csinálok.
Nektek mi a véleményetek, más is eszi így?
Huuu ez nagyon bizarrnak hangzik de h neked így ízlik hát jó étvágyat és váljon kedves egészségedre.
Tesóm meggyes joghurttal ette egyszer a rakott krumplit
Itt nem ízlésbeli dolgokon kell elgondolkodni, meg hogy ki, miben hisz.
Hanem hogy fontos-e az epéd, mert a tőtikápi' amellett hogy rohadt zsíros, még fűszeres is, plusz az olajos majonéz...! Hát, te tudod. A tejföl azért nem terhel annyira, legalábbis engem.
Én nem szeretem se a tejfölt se pedig a töltött káposztát, de azt aláírom hogy egy jó minőségű majonéz mindenen tud dobni. Én is nagyonsok minden majonézzel eszem: rizseshús, szendvicsek, pogácsák, halkonzerv stb.
Pl. a lekváros-túrós fornetti csípős bbq szósszal nagyon ízlett nekem.
Sokan nem fogadják el ha valaki különc az étkezések során, de te eszed azt amit eszel nem pedig más. Neked kell hogy ízljen nem pedig másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!