Van olyan módszer amivel a túlhíg torta masszát( vagy minek nevezik) helyre lehet hozni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 09:22
1/9 anonim válasza:
Milyen krém? Milyen recept alapján csináltad?
3/9 anonim válasza:
Lisztet tegyél hozzá, ha maga a piskóta.
Ha a krém, az már necces függ attól, hogy milyen.
4/9 anonim válasza:
A tészta masszát? Nem biztos hogy híg az. Lehet hogy olyan kell hogy legyen az allaga.
A krémet? Recepttől függ, mit lehet vele kezdeni
5/9 anonim válasza:
Tényleg kellene a recept, mert vannak krémek, amik álltukban szilárdulnak. Van ami meg direkt azért folyósabb, hogy az alatta levő tésztát is puhítsa.
6/9 A kérdező kommentje:
Hugom csinta, nem tudom milyen recept. De kb. Vaj, tojás, liszt volt benne. Krémnek készült
2020. máj. 31. 10:52
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg krémnek készült vagyis tojássárgája van benne egész tojás helyett és a liszt jóval kevesebb, mint a tojás, akkor kis lángon, folyamatos kevergetés mellett főzd, a tojássárgája és a liszt is besűríti csak melegítés kell neki. Legjobb lenne vízgőz felett melegíteni, csak az macera is meg jóval lassabb. És máskor a vajat csak felfőzés után tegyétek hozzá.
9/9 anonim válasza:
Nekem mindig segit ha becsomagolom szemeteszsakba :) (es kidobom)
Gyakorlat teszi a mestert ... gyakoroljatok meg egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!