Ti hogyan "másztok bele" a vajba/margarinba? Végighúzzátok a tetején a kést, hogy szép egyenletes maradjon, vagy csak úgy beletúrtok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 21:50
1/6 anonim válasza:
Vajat eszünk és azt vágjuk, mert külön vajtartó van.
2/6 anonim válasza:
Kis, 1,25 dkg-os kockákra vágom, abba "túrok bele", ha nem használok fel egyet sem.
Ha nem ez van, akkor pedig vágok belőle egy szeletet késsel. Függőlegesen.
De néha kézzel mászom bele, főleg, ha már kevés van. Más úgysem eszi, s nem vagyok szívbajos. De ez ritka, kést szoktam használni, illetve kézzel egyetlen kis kockát (ami inkább szabálytalan téglatest).
3/6 A kérdező kommentje:
főleg a teljesen puha margarinnál érdekelne a dolog
2016. febr. 2. 22:42
4/6 A kérdező kommentje:
amit nem lehet vágni
2016. febr. 2. 22:42
5/6 anonim válasza:
Tetején végighúzom ha margarin. A vajat vágni szoktam.
6/6 anonim válasza:
én a tetején húzom, nem szeretem széttúrni. A párom nem így van ezzel, így ő olyan krátereket turkál bele, amilyen épp sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!