Vennél eldobható, műanyag tányérokat, hogy megspórold a mosogatás idejét? Vagy hogy oldanád meg?
Köszönöm a válaszokat. hú, ezek a vendégségek tényleg kiborítóak, vagy akár nálunk pl ha heten eszünk, és van húsleves...meg kell kv...lehangoló másnapig nézni, de az embernek már nincs kedve. Vagy most volt szülinap, 13-mal...
a főzőedény meg tepsi se lenne gond, ha beférne a medencébe.
(az első kommentjeivel továbbra se tudok mit kezdeni. De hogy tovább ne égesd (bocsi, de nem jut eszembe jobb szó, nem bántás) magad már a kombinálással, akkor most konkrétan leírom, nem az vagyok, akiről beszélsz, az ember néha lát meg kérdést, választ, és ír róla egy másikat valamiért...)
Régebben előfordult, 30+ fős kerti partikon, hogy műanyag tányérokat, poharakat, evőeszközöket használtunk, de már akkor is mindig lelkiismeretfurdalásom volt a szemétmennyiség miatt. Az volt a fő gond, hogy nem volt itthon annyi tányér stb., ami elég lett volna ennyi embernek egyszerre. Szerencsére ez már megoldódott.
Amúgy nekem is van mosogatógépem, ilyen mennyiségek esetén szoktam használni, de olyan is volt, hogy a buli után inkább én mosogattam el mindent.
Ha a mosogatást alapból útálod: végy gumikesztyűt + nyeles műanyag mosogató kefét, és akkor sem a bőröd, sem a körmeid nem mennek tönkre
Ha az a gond, hogy másnapra beleszárad a maradék, és nehéz elmosni: mielőtt elrakod éjszakára, csapasd le a nagyját, másnap sokkal könnyebb lesz elmosni
Ha nincs elegendő normál tányér, evőeszköz: szoktak éttermek bérbe-adni, meglehet, hogy az sem kerülne többe
én nem vennék
1. környezetszennyező
2. hosszú távon jobban megéri venni egy mosogatógépet
Átlagos hétköznapokon nem sok mosogatnivaló akad nálunk, mert csak ketten vagyunk. Ha olyat főzők vagy sütök, amihez több edény kell, akkor vagy menetközbe mosom vagy megkérem a párom. Főként utóbbi szokott lenni, mert én nem szeretek mosogatni. Persze, ha úgy van elmosom én is, csak ne legyen ott, az jobban zavar. Ha többen lennénk, akkor mosogatógép.
Amikor baráti társasággal grillezünk, akkor papírtányért használunk. Kevésbé tartós, de legalább papír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!