Egyszer egy ballagáson egy isteni finom hústekercset, de nem tudom, mi a neve és hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Igazából a töltelék a lényeg: volt benne kukorica, borsó, valami raguban, aztán az egész felgöngyölve. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetett ez?2010. júl. 29. 23:32
1/5 anonim válasza:
Ilyen göngyölt szelet többféle is van többféle töltelékkel van disznó és van marha alapú.
2/5 anonim válasza:
Göngyölt fasírt, göngyölt bélszín
3/5 anonim válasza:
tuti mellétippelek, de nagyon: hortobágyi palacsinta?
nem értek az ételekhez, de azt tudom, hogy a hortobágyi húsos palacsinta az valami isteni :)
4/5 anonim válasza:
szia! göngyölthúst én hagyományos zsömlés alapú töltelékkel szoktam készíteni, de általában dinsztelt hagymán párolt gombával dúsítom.de csináltam már úgy is, hogy hagymán mexikói zöldségmixet pároltam, és azzal kevertem össze a tojásos áztatott zsömlét.én mindig teszek bele petrezselymet is.
szóval tenyérnyi kiklopfolt, sózott hússzeletre rásimítom
a tölteléket és felgöngyölöm.
tepsiben fólia alatt sütök kb 45 percig, majd fólia nélkül
megpírítom.
üdv.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sonka tekercs volt? Azzal a bizonyos töltelékkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!