Mennyi kalóriát fogyasztottam ma?
Ezeket ettem:
-4 tojás+gomba és szalámi hozzá (kis mértékben)
-egy nagyobb banan+50gram napraforgó mag
-2 nagyobb szelet kenyér+20gram parizer
-egy tányér krumpli+200 gram pulyka taller
-egy rétes
Tudom hogy mivel nem tudok pontos adatokat pontosan nem tudjátok megmondani, de sokat segítene, hogy kb tudjam hogy nagyabol annyit számoltam-e enis mint ti, mert fogyni szeretnék kb 3kg-t. Előre is köszönöm :))
Kiszámoltam neked :)
Egészen pontosan 2214 kcal jött ki. Ha nem vagy 150 kg, akkor így maximum csak hízni fogsz.
Na arra azert kivancsi lennek milyen gyakorlatokkal egetsz el 3000(!!!) kaloriat naponta, szerintem te nagyon nem vagy tisztaban a szamokkal.
Ha ennyit egetnel el naponta, akkor kb 5000 kaloriat kellene enned hogy megtarsd a sulyodat..
Ha heti tegyuk fel csak 3-4 nap edzel az mar 12000-es kaloriaminusz egy heten kizartnak tartom hogy igy egy deka felesleg is legyen rajtad.
De az is kizart, hogy 3000 kaloriat egetsz el.
Egy ora futas ( a gyors, megterhelo futasrol beszelunk) eget el nagyon jo esetben 500 kaloriat. Tehat a te esetedben ez peldaul 6 ora nonstop gyors futast jelentene. Es ez csak egy atlag nap az allitasod szerint.
Az hogy kulonbozo sulyok emelese mennyit eget, nem tudom, de abban biztos vagyok hogy nem emelgeted a sulyokat 5-6 oran at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!