Ti is észrevettétek milyen rossz lett a Pöttyö túró rudi az utóbbi néhány hétben? Mintha a csokibevonatot lecserélték volna valami nugátos silány valamire.
Amit a #4-es leírt, azt régen én is észrevettem, ez egyértelmű változás!
Csak épp nem az utóbbi néhány hétben, (lehet, hogy most is volt változás, nem követem nyomon már annyira)
Hanem egy 30-35 évvel ezelőttihez képest!
A csoki sokkal sötétebb, vastagabb, ropogósabb volt, alig lehetett úgy megenni, hogy ne kezdjenek leválni nagy hasábok.
A túró közel sem volt annyira édes, mint akár 1 éve, akár 10 éve, se annyira krémes.
Ja, és szörnyű csomagolása volt, kicsit volt vízlepergetőbb egy sima papírnál. Természetesen ez a nyitást segítő piros műanyagszalag se volt rajta, mint ahogy semmi máson se.
Úgyhogy ha ezt a vonalat erősítették tovább, mint amit évtizedekkel ezelőtt elkezdtek, hogy a csoki egyre kevésbé csoki, a túró egyre kevésbé túró, ellenben jó édes, hogy elnyomjon minden más ízt, az elég elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!