Megennétek ezt a ropit?
Figyelt kérdés
Na szóval éhes voltam(vagyok) és találtam egy nagy csomag ropit,kibontottam ettem egy szálat és nagyon jó íze van. Aztán ránéztem szavatosságára 2010.04.27.Na ekkor loholtam ide feltenni a kérdést :)2010. júl. 27. 20:58
1/11 anonim válasza:
húúúúúúúú, és még élsz?
Rohanj a sürgősségire gyomormosásra....
3 hónapja lejárt ropi, biztos mérgező.
2/11 anonim válasza:
á, simán jó, ha finom. végülis légmentesen be volt zárva a zacskóba
3/11 anonim válasza:
Hát ha nincs láthatóan baja, akkor még talán meg lehet enni.
4/11 anonim válasza:
most egy ropin mi romlik meg őszintén? semmi, max megavasodik, vagy elpuhul, de azt úgyis éreznéd..
5/11 anonim válasza:
Megenném, semmi bajod nem lesz tőle, én ma csináltam és ettem meg azt a főzés nélküli pudingport, ami februárban járt le. Nem nagyon van ami megromlana egy ropiban. Jó étvágyat!
6/11 A kérdező kommentje:
akkor hajrá? ehetem? vállaltok felelősséget egy anonym oldalon? :)
2010. júl. 27. 21:03
8/11 anonim válasza:
Én nagyon kényes vagyok a szavatossági időt tekintve, de ha azt mondod, hogy az ízén nem érzik semmi akkor szerintem ehető... Én is megenném :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, tömöm akkor magamba :)
2010. júl. 27. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!