Miért képtelenek a valódi görögdinnye ízt előállítani a gyártók a termékekben?
Figyelt kérdés
Bármilyen italt, ételt próbáltam ki, akár régen, akár most, mindig ugyanaz a fura sárgadinnye szerű ízt adja csak. (új görögdinnyés apenta, görögdinnyés rágók, görögdinnyés fagyi stb.)
Azt is hallottam, hogy a görögdinnyés Orbit valójában csak a sárgadinnyés (ami már nagyonrég létezik) csak "átcsomagolták" görögdinnyésre. Valami lehet benne, mert ízre ugyanaz a kettő.
Miért ennyire lehetetlen utánozni a görögdinnye ízt?
2020. ápr. 21. 00:35
1/2 anonim válasza:
nyisd ki a csapot és görögdinnyével 90%-ban azonos anyagot kapsz.
Ha adsz hozzá cukrot, akkor 96%-ban lesz azonos.
2/2 anonim válasza:
Amig kezi pumpat hasznaltak, addig valahogy finomabb volt (talan az izzadtsagtol), de amiota kopresszort hasznalnak ...
Es ha tudnad, hogy mennyit kell utogetni, hogy szep zold es kerek legyen?! Ne tudd meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!