Vehetek a Tescoban kaja jegyből tortát?
Figyelt kérdés
A lányomnak lesz a szülinapja és nincs már más pénzem csak a kaja jegyem(sodexo pass melegétkeztetési) és szeretnék neki venni egy tortát.A Tescoban elfogadják ezt a jegyet csak nem tudom hogy tortát lehet e venni rajta.(Auchanba nem lehet csak grill bárnál).2010. júl. 26. 17:13
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudom :( de kóstoltad már az ott kapható tortát? :) mert igaz én nem de szkeptikus vagyok az ilyen hipermarketes tortákkal kapcsolatban.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen nekünk mint az Auchanos és mint a Tescos torták nagyon ízlenek:)
A kislányomnak a joghurtos torták ízlenek meg a tescoban a bounty--s:)
De légyetek szívesek ne írjátok majd azt hogy minek akarok neki venni vagy hogy süssek hanem tényleg szeretném tudni elfogadják e a meleg étkeztetésit a tortáért:)
2010. júl. 26. 17:25
3/8 anonim válasza:
Tescóban bármit megvehetsz az utalványon. Ma vásároltam be, volt torta is, és mosópor is.
4/8 A kérdező kommentje:
meleg étkeztetésin? köszi:)
2010. júl. 26. 19:16
5/8 anonim válasza:
igen. lila, már nem tudom megmutatni, mert elköltöttem.
6/8 A kérdező kommentje:
nekünk rózsaszin van:)
2010. júl. 26. 19:33
7/8 anonim válasza:
Az az ! Meleg-ételutalvány . A fogarasi tescóban voltam és már nem először. kb 2 hónapja ott szoktam levásárolni aztán le van róla a gond. Mi havi l0000-ért kapunk.
8/8 A kérdező kommentje:
Mi is:)Köszönöm szépen a válaszod!:)
2010. júl. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!