Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sampont, balzsamot vehetek...

Sampont, balzsamot vehetek iskolakezdési utalványból (Sodexo) a Tescoban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt igazából meg kéne kérdezned az egyik pénztárostól, hogy lehet-e. Attól függ, mennyire szigorúak ilyen szempontból, hogy ragaszkodnak-e ahhoz, hogy csak iskolaszereket lehet belőle venni, vagy vehetsz belőle akármit. Én ismerek olyan boltot, ahol meleg-étkeztetési utalványból bármit lehet venni, ami a boltban található.
2010. júl. 24. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem mindenképp kell benne lenni iskolaszernek és azt hiszem amellett még lehet. Pl veszel füzetet, gondolom úgyis kellene és mellé a sampon.

19/L tesco pénztáros, de betanulós :$

2010. júl. 24. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha veszel mellette taneszközt vagy ruhát, akkor a végösszegbe beleteheted az utalványokat is, de csak samponért nem fogadják el.
2010. júl. 24. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk is szokott jönni ilyen iskolakezdési utalvány és nálam elszokták fogadni csak vegyél hozzá mondjuk füzetet!

amugy még némelyik ruhaüzletben is elfogadják! asszem én a severben vettem belöle ruhákat nem tudom hogy te ismered e.

2010. júl. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!