Mivel vendégeljem meg a kollégákat a munkahelyén?
Figyelt kérdés
A születésnapomra reggel ajándék várt a szekrényemben. Hoztam üdítőt, pogácsát de van aki nem eszik szénhidrátot,böjtöl így tanácstalan vagyok.2020. márc. 12. 12:04
2/7 anonim válasza:
Én is fogyózok mégis ettem a kollégákkal... ekkora taplót...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem számítottan a meglepetésre tudom,jpgy ezeket a dolgokat nem eszik, üdítőt egyikük ivott nem volt konkrétan kihangsúlyozva amit vittem az a megvendégelés majd valószínűleg holnap viszek magvakat,szárított gyümölcsöt,kávét.
2020. márc. 12. 13:01
4/7 anonim válasza:
"e van aki nem eszik szénhidrátot,böjtöl..."
Egyéni szoc.probléma!
Én ahol utoljára dolgoztam, 46-an voltunk és volt benne a cukorbetegtől a laktóz és gluténérzékenyig mindenféle. A fene sem tudott volna erre külön készülni, de nem is volt elvárás.
Vegyél néhány narancsot, egy pár banánt, aztán szevasz!
5/7 anonim válasza:
Aki hülye, haljon meg! - ősi magyar mondás.
Esetleg tépkedj neki egy kis füvet az udvaron.
6/7 anonim válasza:
Mar tul vagy rajta (boldog szulinapot!), ne foglalkozz vele tobbet. Te megtettel mindent az udvariassag szabalyai szerint, nem kell mindenkirol tudnod, hogy milyen extra dolgai vannak. Kenyeskedo kollegak az idei bulit buktak, majd jovore gondolsz rajuk kulon is. Nagyjából ennyi.
7/7 A kérdező kommentje:
Vettem aszalt gyümölcsöt,magvakat nagy volt az öröm:-)kérdezte is az egyik kolléganő olyan valami-e amit ő is megeszik meg ott az üdítő azt meg a kolléga meg a másik kolléganő nem fogyasztja,így legalább megoldódott ez is:-)
2020. márc. 12. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!