Este a mekiben mit lehet enni?
Figyelt kérdés
Suliban sem eszek és utána mennék mekibe 5-9-ig diákmunkára. Lehet még este valamit enni a mekibe,ha nem akarok nagyon meghízni?
Shake, kávé, keksz, vagy valami?
2020. febr. 26. 19:34
2/6 anonim válasza:
Semmitől nem hízol meg, ha nem sokat eszel, legfeljebb nem egészséges.
3/6 anonim válasza:
Ha dolgozó vagy meg van szabva, hogy mit ehetsz. Sajtburger, csibeburger, spicy burger, kis krumpli, almás pite, kis fagyi tölcsér nélkül.
4/6 anonim válasza:
Én még 90es években dolgoztam ott, akkor salátát is ehetünk műszak végén.
5/6 anonim válasza:
Ja igen, kertész saláta egy öntettel, de ez nem igazán finom, pár szem salátalevél plusz 3db koktél paradicsom és 3 szelet kígyóuborka.
6/6 anonim válasza:
Illetve délelőttös műszakban ehettünk toastot is, sajtos, baconös vagy sonkás, de nem tudom a délutánosok, éjszakások ehetnek-e, meg néha megengedte az étteremvezető a 4-es nuggetset is, bár csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!