Szerintetek mi a legfinomabb a Mekiben? Ti mit szoktatok enni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 14:47
1/13 anonim válasza:
Fagyit. Néha krumplit.
Ha muszáj, akkor sertésburgert vagy sajtburgert.
2/13 anonim válasza:
A fagyik nagyon finomak, azt el kell ismerni, gyakran rájárok nyáron.
3/13 anonim válasza:
Sajtburger, Big Mac, Sajtos McRoyal, sült krumpli, fagyi karamell öntettel, de az eper és a csoki öntet se rossz. :) Almás pite, McFlurry, Shake, csirkés Cézár saláta ezersziget öntettel.
5/13 anonim válasza:
Leginkább semmit, de a McFlurry-jüket nagyon szerettem még évekkel ezelőtt. (A csokisat)
Tetszik, hogy minden országban teljesen másfajták vannak. :)
7/13 Yehudina válasza:
Én nem ennék semmit, mert minden tocsog a zsírban, tehát nagyon hízlal. Nyáron viszont a legjobb és legolcsóbb a fagyi náluk.
8/13 anonim válasza:
Az almás pitét egészen szeretem (hozzá kell tenni, hogy engem fahéjas dolgokkal könnyű lenyűgözni), meg még nagyon régen ettem ott csokis muffint is, az is ízlett.
9/13 anonim válasza:
Big Mac leginkább, de néha az adott különlegességet, ami van. Aztán rájövök, hogy a Big Mac még mindig a nekem legjobb :)
Ja a sült krumplijuk verhetetlen.
off. Imádom, amikor megkérdezi valaki, hogy kinek mi a..., mire jönnek a megmondóemberek, hogy fúj, meg semmit, meg műanyag. Nem az volt a kérdés, hogy ki nem szereti a Mekit és miért. És persze megjelennek a tudatlanok is: tocsog a zsírban és hizlal.
10/13 anonim válasza:
McNuggets, McFreeze csoki- vagy karamellöntettel, McFlurry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!