Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Halrúd egy kantin menüjében....

Halrúd egy kantin menüjében. Van még lejjebb?

Figyelt kérdés
Tudtok még ötleteket? Kínai instant Tésztás leves, vagy mit lehetne még kínálni?
2020. febr. 11. 13:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ez jó. :D hasonló mint a virslipörkölt, csak azt azért nem írtam mert már hagyománya van. Péntekenként gondolom összeszecskázzák, ami a héten maradt, oszt jó lesz az.
2020. febr. 11. 19:17
 22/26 anonim ***** válasza:
30%

Sima konzerv májkrémből készült "májgaluska" "hús"levesben. Ami persze valami olcsó kockából készült.

Rántott párizsi... brrrrr....

Nemrég láttam multiban fagyasztott nokedlit, háááát.....

2020. febr. 12. 10:20
 23/26 A kérdező kommentje:

Ezt a fagyasztott nokedlit kipróbáltuk még 20 éve első közös nyaraláson egy barátnővel....

Utána megtanultam nokedlit csinálni.

Mindennek meg van az értelme.:)

2020. febr. 12. 13:08
 24/26 cseppszi válasza:
62%
ja hogy mi van még lejjebb? Sima konzervborsó egy pár konzerv virslivel rizs nélkül ? Levespor zacskóba víz nélkül? Száraz kiflikarikák megszórva fél kanál dióval (de a dió fele pirított gríz) Vagy ettől még lejjebb - sima rántás felengedve vízzel és megsózva és hajába főtt krumpli hámozatlanul.
2020. febr. 12. 14:27
 25/26 A kérdező kommentje:
Na azért látom, svájcifrankhiteles hadosztálynak sikerült az értelmes válaszokat lepontoznia. Egyébként köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a pacsi.
2020. febr. 12. 19:42
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
Érkezik akkor az a számlaszám?
2020. febr. 12. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!