Halrúd egy kantin menüjében. Van még lejjebb?
NEm értelek, a halrúddal mi a bajod!
Ha neked nem tetszik, ne edd, de nem kell ezen kiakadni!
Mi a probléma azzal, hogy nem helyben panírozták, hanem egy üzemben?
Ha helyben lett volna bundázva, maga a hal, úgyis mirelitként érkezett volna.
Egyébként meg attól függ, mennyibe kerül.
A menü általában egy nyomott áras termék, a hal meg nem olcsó.
Mi bajod van?
A mi iskolánkban főzési lehetőség sem volt, csak megmelegítették a kaját, amit hozott oda a szállítócég mindennap. Vagy szerinted a menzán vágják le a disznót is?
“ A menü általában egy nyomott áras termék, a hal meg nem olcsó.”
A hal nem, de a halrúdnak nem sok köze van mondjuk az igazi halhoz.
Helyi viszonylatban az eredeti áron máshol kapok rendes halat is sült krumplival. (Mert ugye mindig a helyi árfekvést kell nézni)
Szerintem szimplán arról van szó, hogy azt hiszik, jó ez a parasztnak mert a cég úgyis kifizeti a másik felét. Ezért adnék ötleteket a főnöknek, mont a kínai leves.
Jó, hát azt nem írtad, hogy 8 euró egy adag. Amúgy nincs baj a halrúddal.
Nekem a kantin még mindig a katonaságot juttatja eszembe, munkahelyi étkezdénél még nem hallottam, hogy valaki így hívná.
“ Inkább,mint a szennyvízben élő olcsó fajta Pangasius.”
Honnan tudod hogy a rúdba milyen szemetet darálnak bele? Mert ugye itt sem az iglot adják. 15 db keröl 1,80-ba. És ugye jó, ha kapsz 5-öt a tányérra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!