Kávéba tej helyett alternatíva?
Olyan, ami picit semlegesíti a kávét.
A kókusztej nekem túl édes.
Nekem azért kell a tej bele mert egyébként sok savam lesz.
Az én kedvenceim:
-mandula
-zab
-szója (de a barista verzió nem a normál)
-rizs
Ami nem jött be az a kókusz, mert az kb semmit nem csinál. Illetve a normál szója ami meg nem oszlik el rendesen.
Én tisztán feketén iszom, ha finom. Ha nem finom, nem iszom meg. Jól megcukrozva, tejjel..., a szart is meglehet enni.
Akinek nem ízlik a kávé, az ne igya, mert divat, szokás..., ennyi.
4!
Rendkívül értelmes hozzászólás volt.
Kedves negyedik. Évekig voltam kávépincér, tudom milyen a jó kávé és el is tudom készíteni. Minden kávéitalnak megvan a saját jellegzetessége, technikája, helye és ideje, és igen, ebben a bizniszben több a pénz mint a borászatban...
De ugyanakkor azt kijelenteni, hogy csak az espresszó a jó, szerintem szűklátókörűség. Az étterembe se attól leszel gourmand, hogy csak is kizárólag medium rare steaket vagy hajlandó fogyasztani...oké mondjuk ez egy olyan étel, aminél ha a szakács nem kompetens vagy az alapanyag silány, akkor tuti kilóg a lóláb. Ilyen a kávéknál az espresszó, a latte és a cappuchinó mert ebből a háromból már lehet tudni milyen a bariszta és a kávé amit főznek, de ettől még az összes többi ital is élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!