Palackos ásványvíz helyett más alternatíva?
Jelenleg flakonos ásványvizet tartunk otthon és azt isszuk, viszont már nagyon utálom, mert drága, macerás, foglalja a helyet, és környezetszennyező.
Első lehetőség nyilván a csapvíz lenne helyette, de nálunk borzalmas a csapvíz, fura szaga és íze van, és sokszor látszik is rajta, hogy nem a legjobb (kb hetente van csőtörés a környéken, gondolom telemegy kosszal, vagy nem tudom, de bőven elég fogat mosni vele....)
Kancsós vízszűrőkről azt olvastam, hogy ezen nem segítenek.
A csapra ráköthető víztisztítókról meg olvastam, hogy egy csomó baci tanyázik bennük, megkérdőjelezhető a tisztasága.
Maradt más lehetőség? Mivel lehet kiváltani az ásványvizet, ha a csapvíz undorító?
Nincsen a közeletekben forrás? Én a Pilis mellett lakom, itt szerencsére több is van, finom ízűek.
Esetleg forralni tudod a csapvizet, úgy lehet jobb.
Hú, imádtam gyerekkoromban a kútvizet nagyszüleimnél. :)
Az a baj, most a hegytetőn lakva kicsit bajos lenne a kútásás. :D
Hát, pár órás erdei sétára van egy jó forrás, imádjuk, ha arra járunk, felkeressük, de nem reális naponta hordani haza onnan.
Jól hangzik, köszi, utánanézek!
Erdei forrás, nem lehet kocsival odamenni.
A legközelebbi artezi kút amiről tudok, 1 óra kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!