Miss Endzsi kérdése:
A magyar állattenyésztés milyen körülmények között zajlik? Mennyire áll közel azokhoz az állapotokhoz, amikkel tüntetnek a vegánság mellett?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 03:16
1/6 anonim válasza:
A vegánoktól aztán tarthatod akárhogy, úgyse jó. Tartanak állatokat rossz körülmények között az tény, de az minden jóérzésű embert felháborít, ha vegán ha nem.
2/6 anonim válasza:
Elég vegyes szerintem.
Vannak helyek, ahol jól bánnak az állatokkal, normális helyük van, a lehetőségekhez képest jó életet élnek.
Meg vannak lepratelepek, szadista dolgozókkal és borzalmas körülményekkel.
Szeretném hinni, hogy utóbbiból kevés van, és azok is eltűnnek majd.
3/6 anonim válasza:
A vegán propagandisták által közölt állapotoknál fényévekkel jobb. Nem azt mondom, hogy ne lennének gondok, de messze nem olyan súlyos, mint ahogyan azt egynémely hangos orákulum hirdetni próbálja.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki dolgozik ilyen helyen Magyarországon kérem ossza meg tapasztalatait a jövőben.
2020. febr. 6. 17:33
5/6 anonim válasza:
Nem ebben dolgozom de olyan munkat vegeztem hogy neha maganteruletre is be kellett mennem.
Egyszer be kellett mennem egy disznofarmra, kismalacok egymasra dobalva meghalva es ahogy elneztem a disznokat(kivulrol), nem voltak valami jol tartva.
A legtobb helyen inkabb rosszabbul vannak tartva ezek az allatok, mint jobban.
De ha jol is vannak tartva, akkor is vegen megolik oket, ami nem humanus.
6/6 anonim válasza:
Nálunk a faluban van csirketelep, hát ott konkrétan kupacokban állnak a tetemek a csarnok mellett, nem tűnik kellemes helynek. Még évekkel ezelőtt dolgozott ott egy ismerősöm, ő se túl jó körülményekről számolt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!