Lehetetlen szitu. Bográcsoztunk, a gyerek megtalált egy rozsdás láncot, ahogy hozta nekem, úgy döntött beledobja a pörköltbe, most mi legyen?
Figyelt kérdés
Költözködünk, minden mindenhol, pakolászunk közben, ő a melléképület előtt felvette,mondtam idehozhatod nekem, hozta is, csak közben meggondolta magát, dobta, pont bele a bográcsba. Hát én leöntöttem róla a levet és tiszta vízzel felttetem újra, de nem avgyok benne biztos, hogy jó e ez így. Fogott a lánc, barna lett tőle a gyerekem keze. Okozhat bajt ha megesszük az ételt? Már majdnem kész volt :(2020. jan. 26. 17:25
11/12 anonim válasza:
Mennyi idős a gyerek?
Mert 3 éves kor felett én inkább ezen aggódnék.
12/12 anonim válasza:
Ja, bográcsoztok, tél közepén, -1 °C-ban.
Persze persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!