A gyerek megszületése után sokkal több dologra volt szükség, mint ahogy terveztétek?
Most elsősorban arra gondolok, hogy a tervezettől, jobban megterhelte a családi kasszát a baba.
Gondolom előtte mindenki számba veszi a szükséges dolgok listáját, mennyire sikerült jól eltalálni összegben?
A kelengyelistàmban a lényeg inkább az volt, hogy ki mit ad kölcsöna szerint volt pipálgatva pl babaruhára textilpelusra, légzésfigyelő, mikros sterilizalo mellszívo stb stb re sem volt gondom, a pelenka, gyogyszerek, ápolási szerek nem voltak tétel, hogy kalkulálnom kelljen őket. Igazábol szinte mindent folyamatában vettem.
Nálam váratlanul nagyobb kiadásként a fűtésszámla volt az, ami éves leolvasásnál lesokkolt.
nem, de mi igazán felesleges dolgokat sem vettünk. vagyis de, két lapos légzésfigyelőt vettünk a védőnő tanácsára, de kikötöttük belőle az egyik lapot, mert értelmetlen.:D
a pelenkákra tökjó akciók vannak dm, rossmannban, és az egészségpénztár rejtelmeivel is csak mostanában kezdtünk el ismerkedni.:)
5ös vagyok. egy megfázásra nem ír gyógyszert az orvos... c-vitamin, lázcsillapító(k), pl. most a nurofen szájban oldódó tablettán dobtam egy hátast. 12db van benne és 2 szemet kell bevenni. (tehát 6 adag), 1700Ft.
köszönöm a reagálást, de nem tanácsot kértem, csupán válaszoltam a kérdésre, én ezt nem gondoltam gyerek előtt...
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhet még.
Mik azok a dolgok, amikből teljesen felesleges drágát venni, ugyanúgy jobb az olcsóbb is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!