Miért undorodok a csirkemelltől?
Anyukám nagyon finoman készíti el, túlsúlyosként külön örülök amikor ezt készíti de egyszerűen amikor elkezdem enni,akkor egyből "nem ízlik" és alig bírom megenni.
Pedig alapvetően én nagyon szeretem a csirkét, nekünk volt házi, azon nőttem fel. A boltival sincs bajom, csak ez az undor egyre rosszabb..
Túl sokat ettél, vagy szárazra van sütve.
Az is lehet, hogy változik az ízlésed, gyerek koromban csak azt ettem, most egy egybe sült csirkének nem eszem a mellét; azt csak apró húsnak szószosan szeretem.
Ha csak attól undorodsz, amit otthon neveltetek, akkor egyszerűen az állatbarát szól belőled.
Az otthoni nevelést és is családtagnak tekintettem mindig és nem esett jól.
Akkor miért eszel belöle?
Èn kb 20 éves voltam annyira besokaltam a hústol, hogy kb 1 évig szinte semmilyen igazi húst nem ettem. Parizer meg a rántott hús még ok volt, de se pörkölt, se más húsos dolgot nem ettem meg, undorottam töle,
De aztán vissza szoktam rá. A sülö hús szagát most sem annyira szeretem.
én sem rajongok érte, de ha készítek egy fínom paradicsomszószt, kaporszószt, vagy hagymás krumplit, akkor a puhára főtt mellet felkockázom, és máris ehető.
Kivéve, ha kifogok egy halliszttel táplált csirkét. Na attól elmegy a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!