Miért undorodok a csirkemelltől?
Anyukám nagyon finoman készíti el, túlsúlyosként külön örülök amikor ezt készíti de egyszerűen amikor elkezdem enni,akkor egyből "nem ízlik" és alig bírom megenni.
Pedig alapvetően én nagyon szeretem a csirkét, nekünk volt házi, azon nőttem fel. A boltival sincs bajom, csak ez az undor egyre rosszabb..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Túl sokat ettél, vagy szárazra van sütve.
Az is lehet, hogy változik az ízlésed, gyerek koromban csak azt ettem, most egy egybe sült csirkének nem eszem a mellét; azt csak apró húsnak szószosan szeretem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha csak attól undorodsz, amit otthon neveltetek, akkor egyszerűen az állatbarát szól belőled.
Az otthoni nevelést és is családtagnak tekintettem mindig és nem esett jól.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Akkor miért eszel belöle?
Èn kb 20 éves voltam annyira besokaltam a hústol, hogy kb 1 évig szinte semmilyen igazi húst nem ettem. Parizer meg a rántott hús még ok volt, de se pörkölt, se más húsos dolgot nem ettem meg, undorottam töle,
De aztán vissza szoktam rá. A sülö hús szagát most sem annyira szeretem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
én sem rajongok érte, de ha készítek egy fínom paradicsomszószt, kaporszószt, vagy hagymás krumplit, akkor a puhára főtt mellet felkockázom, és máris ehető.
Kivéve, ha kifogok egy halliszttel táplált csirkét. Na attól elmegy a kedvem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!