Életetek során Ti is megszerettetek olyan ételeket, amiket korábban nem ettetek? És ez vajon a korral jár? Vagy így változik az ízlésünk?
Figyelt kérdés
Van amit 18-20 évesen szerettem meg, van amit 38 évesen. Gomba, lecsó, spenót, túrós tészta, majonéz, kb. ezek jutnak eszembe.2019. dec. 28. 20:02
11/14 anonim válasza:
Én is sok mindent nem ettem meg mint gyerek és 20on évesen kezdtem el felfedezni hogy mégis szeretem.
12/14 anonim válasza:
Gyerekként sosem ettem meg semmit ami paradicsom volt (kivéve a rendelt pizzát, azt valahogy kifelejtettem), ma meg ha kéne, egész hónapban paradicsomszószos dolgokat ennék. Ilyen az ember, változik az ízlése.
13/14 Sunshinedoll válasza:
Nekem pl. a párolt lilakáposzta, a kovászos uborka vagy a torma ilyen.
14/14 anonim válasza:
Hűha, bizony, hogy van. Bizonyos ételeket ránézésre is utáltam, ám van köztük olyan, amit ma már annyira szeretek, hogy amikor csak tehetem, elkészítem. Ilyen például a paradicsomleves, a rántott gomba, a kelkáposzta főzelék, a lecsó, a sárgaborsó leves/főzelék, vagy a palócleves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!