Mitől finom, ledús a granatalma?
Figyelt kérdés
Mit csinalok rosszul, hogy én, ....aki imadja a gyumolcsoket, zoldsegeket is...nem tudom felfedezni a gyumolcs iranti élvezetet. Kellemetlen hozzajutni a belsejehez, es a munka utan, hol a jutalom? A 600mag? Es az lenne a gyumolcs husa, ami vekonyan bevonja a magot? Mit csinaljak a maggal? Kopjem.ki egyesevel? Ragjam meg? mert ha olyan izű, mi t a szolomag, nos...az nem finom. Mi olyam nagy szám a granatalmaban? koszi2019. nov. 26. 21:27
1/4 anonim válasza:
Épp a vastag héja miatt a trópusokon sem szárad ki, a nem kiszáradó folyadéktartalma az értéke, és szintén a hőségben a savanyú íze frissít. A Közel-Keleten a hagyományos lédús gyümölcsök se perc alatt kiszáradnának a napon.
2/4 anonim válasza:
Ez a gyümölcsimádók szotyija. Izgalmas krimi közben jobban megy az evése. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi, de sokkal okosabb nem lettem tole, a szarmazasat stb. tudom a net alapjan, de hol a lé?! max. a falon es az asztalon.
2019. nov. 26. 23:12
4/4 anonim válasza:
Igen, a magokon van a gyümölcshús.
Van aki kiköpi, van, aki megeszi, engem például nem különösebben izgat.
Ahhoz képest, hogy mennyi gyümölcshús van egy magon, elég lédús, egyáltalán nem száraz. Én egy tálba szoktam tenni és kanállal eszem, úgy különösen nem az.
Hogy mi a jó benne? Az ami másnak a kiwiben, banánban, ribizliben. Ízlés dolga.
Ha ennyire nem jön be, akkor nem kell enni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!