Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha valaki bemegy egy falusi...

Ha valaki bemegy egy falusi kis boltba és teletett tàskàval csak úgy kisétàl hiàba kiabàlnak utàna, mit tudnak tenni?

Figyelt kérdés
A kis lélekszàmú falukban is van kamera?Hogyan tudjàk elkapni az embert ha az màr nincs a faluban?
2019. nov. 26. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"A kis lélekszàmú falukban is van kamera?"

Kamera lehet, hogy nincs, ezzel szemben van "Mari néni" meg "Juliska néni", akik sokkal veszélyesebbek, mint egy kamera - szétkürtölik az egész faluba, személyleírást adnak és még élvezik is, hogy végre történik valami.

"Hogyan tudjàk elkapni az embert ha az màr nincs a faluban?"

Személyleírás alapján. Meg sok más alapján, amit nem fognak Neked elmondani.

2019. nov. 26. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Meg lehetett oldani tapasztaltam
2019. nov. 26. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk nem tudnád megoldani az biztos!

Csak egy telefon, az egész falu sógor-koma-rokon-iskolatárs-barát, pillanatok alatt elkapnának és amit kapnál azt nem tennéd zsebre!

De próbálkozhatsz, megadom a címet!:D

2019. nov. 26. 14:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem is könnyen megoldhatò.

Mivel ha valaki csak àtutazòban megy be a kis boltba,kimenet màr üthetik a nyomàt...

2019. nov. 26. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen kis lélekszámú faluban, ahol nincs se rendőr, se kamera, viszont ahol hírből sem ismernek, mert gondolom nem a saját faludban tennéd meg, és ahol nagy az összetartás, nos lehet, hogy ott helyben agyonvernének és megetetnének a disznókkal, és a büdös életben soha senki nem tudná meg azt sem, hogy te ott jártál.

Nem tudom, miből gondolod, hogy SENKI nem menne utánad, csak néznék, ahogy elsétálsz a faluból. :D

2019. nov. 26. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, kérdező, ha nekünk nem hiszel, akkor olvasgass - szinte kivétel nélkül mindet elfogták:

[link]

2019. nov. 26. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős idős hölgy, város szélén lakott, abbahagyta a főzést!!! mert ki kellett nézni az ablakon: ezt az embert még nem láttam az utcában, hova-kihez megy, és vajon mit akar????

És el voltam képedve, akkorát csodálkoztam.

Ha gyalog mégy be az üzletbe, 6-an mennek utánad kíváncsi utcabeliek, ha előtte egy kocsiból szállsz ki, a rendszámot már 5-en megjegyezték...

2019. nov. 26. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy él kapnak mint a sicc! Mindenkinek van mobilja,hívja a segélyhívót és ott vannak a rendőrök! Bármilyen pici faluban is járőröznek a rendőrök, a közeli városból ki kell nekik menni, elég gyakran csak úgy végig mennek autóval naponta többször is! Te hol élsz?! Nem Afrikában vagyunk.
2019. nov. 27. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel ha valaki csak àtutazòban megy be a kis boltba,kimenet màr üthetik a nyomàt..."

Kifelé? Ugyan már! Ha idegen vagy a faluban, még be se jutottál az üzletbe, már egy tucatnyian képesek rólad személyleírást adni.

2019. nov. 28. 02:45
 10/10 qkker1 ***** válasza:
100%
2001-ben kis településen néztünk házat, 2 percen belül az egész falu tudta, hogy hányan vagyunk, hogy nézünk ki, kihez mentünk, milyen útvonalon közlekedtünk a faluban.
2019. nov. 28. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!