Ha valaki bemegy egy falusi kis boltba és teletett tàskàval csak úgy kisétàl hiàba kiabàlnak utàna, mit tudnak tenni?
"A kis lélekszàmú falukban is van kamera?"
Kamera lehet, hogy nincs, ezzel szemben van "Mari néni" meg "Juliska néni", akik sokkal veszélyesebbek, mint egy kamera - szétkürtölik az egész faluba, személyleírást adnak és még élvezik is, hogy végre történik valami.
"Hogyan tudjàk elkapni az embert ha az màr nincs a faluban?"
Személyleírás alapján. Meg sok más alapján, amit nem fognak Neked elmondani.
Nálunk nem tudnád megoldani az biztos!
Csak egy telefon, az egész falu sógor-koma-rokon-iskolatárs-barát, pillanatok alatt elkapnának és amit kapnál azt nem tennéd zsebre!
De próbálkozhatsz, megadom a címet!:D
Szerintem is könnyen megoldhatò.
Mivel ha valaki csak àtutazòban megy be a kis boltba,kimenet màr üthetik a nyomàt...
Egy ilyen kis lélekszámú faluban, ahol nincs se rendőr, se kamera, viszont ahol hírből sem ismernek, mert gondolom nem a saját faludban tennéd meg, és ahol nagy az összetartás, nos lehet, hogy ott helyben agyonvernének és megetetnének a disznókkal, és a büdös életben soha senki nem tudná meg azt sem, hogy te ott jártál.
Nem tudom, miből gondolod, hogy SENKI nem menne utánad, csak néznék, ahogy elsétálsz a faluból. :D
Tessék, kérdező, ha nekünk nem hiszel, akkor olvasgass - szinte kivétel nélkül mindet elfogták:
Ismerős idős hölgy, város szélén lakott, abbahagyta a főzést!!! mert ki kellett nézni az ablakon: ezt az embert még nem láttam az utcában, hova-kihez megy, és vajon mit akar????
És el voltam képedve, akkorát csodálkoztam.
Ha gyalog mégy be az üzletbe, 6-an mennek utánad kíváncsi utcabeliek, ha előtte egy kocsiból szállsz ki, a rendszámot már 5-en megjegyezték...
"Mivel ha valaki csak àtutazòban megy be a kis boltba,kimenet màr üthetik a nyomàt..."
Kifelé? Ugyan már! Ha idegen vagy a faluban, még be se jutottál az üzletbe, már egy tucatnyian képesek rólad személyleírást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!