Hamburger mellé milyen köretet lehetne még otthon készíteni, ami NEM sültkrumpli?
Figyelt kérdés
Szeretnék sütni hamburgert és hozzá valamilyen köretet.2019. nov. 26. 11:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem akkor inkább ne csinálj köretet, mert gondolom a szószt, stb., szóval mindent belepakolsz a hamburgerbe. Hiába gondolkodom, a sültkrumplin (krumplifélés köreten kívül) semmi nem jut eszembe, ami illene hozzá. Rizs? Nem. Kuszkusz? Nem. Tésztaféle? Nem. Jó az úgy magában, ha semmiképp nem akarsz krumplit. Egy jó hamburgerben minden benne van: húspogácsa, salátafélék, szószok, sajtok, stb. Egy rántott sajtot még el tudok képzelni mellé, vagy plusz zöldségköretet.
2/8 A kérdező kommentje:
Hagymakarikán gondolkodtam még esetleg
2019. nov. 26. 12:19
3/8 anonim válasza:
En ha nem kruplizom, akkor hagymakarika.
7/8 anonim válasza:
Hamburgerhez nem kell köret szerintem.
8/8 anonim válasza:
lehet h csak hust sut magaban. barcelonaban tobb helyen ettem ilyan hamburgerhus pogacsat korettel, nem buciban. bar a nevere nem emlekszem, de mintha valami hanburgeres lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!