Pékségben vagy kávézóban adnak kávét olyan bögrébe is, amit te viszel magaddal?
Figyelt kérdés
Utazóbögrére gondolok. Buta kérdés, de mi van, ha például valamilyen higiéniás szabályba ütközik...2019. nov. 25. 22:09
1/9 anonim válasza:
Az adott helyen kell megkérdezni. Ha szabályba ütközik, majd a saját poharukban adják, te meg áttöltöd az utazóbögrédbe.
2/9 anonim válasza:
Mo-on nem tudom, de Angliában ezt és ehhez hasonló dolgokat szorgalmaznak. én húspultban dolgozom, nálunk is lehet saját edénybe kérni az árut, mi, a dolgozók nem érhetünk az edényhez, de ennyi a "megkötés". lehet egy kávézóban máshogy megy, mert ott nem nyers ételt kezelnek. szerintem kérdezd meg a kávézót.
3/9 anonim válasza:
Én eddig hiába vittem, nem.adtak :(
4/9 anonim válasza:
Azért van sajátom, hogy kevesebb szemetet hagyjak. Annak mi értelme, hogy 3 mp miatt a kukába kerül egy műanyag vagy papírpohár?
5/9 anonim válasza:
Én is kértem már így, de higiéiára hivatkozva nem lehetett. Kérd műanyag tető nélkül, ott helyben te magad már átöntheted. Az elvitelre kért kávét papírpohárban adják. Az nem károsítja a környezetet. Eldobod és kész.
6/9 anonim válasza:
Nálunk a kávézóban nem adunk. Mi nagyon odafigyelünk a tisztaságra és a higiénikuságra. Nem fogunk letenni a belső pultra vagy a gép tálcájára egy random elmosogatott bögrét vagy termoszt. Főleg úgy nem, hogy a bögrét is csak úgy beledobják a táskába csomagolás nélkül. A másik pedig ha valaki "tejes" italt kér. Honnan tudjam, hogy hány dl az ő random edénye?
8/9 anonim válasza:
és szerinted a papírpohár hullik az égből? Sajna nem :)
9/9 anonim válasza:
Amikor a nyáron kávézóban dolgoztam, volt egy vendég, aki az elviteles teát a saját poharába kérte. Kicsit meglepódtem, mert előtte nem volt ilyenre példa, de megcsináltam. Csak jól járunk ezzel mindketten. Szerintem kávénál is lehetséges lett volna, ha van rá igény.
(McCafé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!