Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tortaostya ha egy kicsit...

Tortaostya ha egy kicsit megrepedezett, meg lehet menteni valahogy? Cukrászok, Konyhatündérek, segítség!

Figyelt kérdés
Ma van a lányom szülinapja, rendeltem neki egy tortát, amit tegnap hoztam el, van rajta egy ostyakép (mázas a teteje). Szállítás közben az autó rezgésétől kicsit megrepedezett a kép két széle. Gondoltam esetleg meghajszárítózom, mert ez ilyen ragacsos cucc, hátha akkor egybeolvad megint, de ha nem, akkor nem akaromég jobban elrontani. Tudja valaki, mit tudok tenni? Vahy hagyjam?

2019. okt. 19. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eltakarni pl. marcipán figurával vagy oda tenni a gyertyát.
2019. okt. 19. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben a cukrászdát hívnám fel és kérdezném meg, ők biztosan jártak már így.
2019. okt. 19. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom nehogy megfújd a tortát hajszárítóval :'DDDD

Fújj rá inkább egy kis tejszínhabot.

2019. okt. 19. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az ostyaképet körberakod valami apró szemű gyümölccsel, mintha képkeret lenne!

De erre valóban jó lenne a vékony csíkban, kissé hullámosan ráfújni a tejszín, szintén képkeret gyanánt!

2019. okt. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!