Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek a fekete tea...

Szerintetek a fekete tea nagyon összefogná ezt a termoszt?

Figyelt kérdés

[link]

Általában fekete teát iszom, attól tartok, hogy előbb-utóbb kimoshatatlanul megfogná a bézs színű részét és egyre gusztustalanabb lenne. Van inverz színben is, de ez jobban tetszik. Nektek mi erről a véleményetek? Volt már világos belsőjű termoszotok?

2019. okt. 15. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Látom az utánam válaszoló is megkapta a magáét, pedig ő is teljesen normális választ adott....

???? :D

2019. okt. 15. 16:22
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Cukkerborsó és társai akik lepontoztak (#2es vagyok)

Kicsit elgondolkodhatnátok rajta,hogy nem mindenki a vonaton vagy a nuszon akar egy teát meginni.

Viszont ha veszel egy bő literes termoszt akkor az egész napra elég.Pl suli,egyetem,meló,kirándulás etc

Tehát mielőtt leszóltok gondolkodjatok már.

Nekem a 1,5 l termosz ippeg elég egy napra.

Van hogy hazafelé az autóban mán nem marad egy bögrére való tea.

Kérdező,én minden nap más teát készitek.

Fehér ,zöld és fekete is van közte.

Cukor és citrom nélkül iszom.

Minden hétvégén szoktam citrom levével vagy citromsavat oldok fel vizben és azzal öblitem.Teljesen tiszta lesz tőle.

A másik hogy tényleg nem kell nagyon drága termosz .

Én az üveg belsejüket tartom számomra jobbnak.

Igaz volt tefálom is de egy nagyobb koccanás(nem leejtés) után a belseje egy szilánkhalom volt.

A mostanit kb4000ft ért vettem vagy 3éve.

2napja ejtettem le kb 2méter magasból.

Semmi baja sem lett...

Hmm...

2019. okt. 17. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Értelemszerűen nem mindenki csak egy bögrényit akar, de ettől még miért "vicc" egy olyan termosz, amibe csak annyi fér? :D

2019. okt. 17. 12:52
 14/21 A kérdező kommentje:

Teljesen megértem, hogy neked praktikusabb a nagy termosz.

Én kistáskával szeretek járni, azért szeretném, hogy csak fél literes legyen. Egész nap ide-oda jövök-megyek, inkább csinálok többször teát, mint hogy másfeles termoszt cipeljek. De ez én vagyok.

2019. okt. 17. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

A tefal ára,minősége és térfogata vicc.

Ha szétnézel a neten márkásabb termoszokat találsz ennyiért,aminek a minősége is jó

Kérdező,ha egy nap többször csinálsz teát akkor minek a termosz?

Ha szabad megkérdeznem...

2019. okt. 18. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mit teszel bele,egy bögre levest a maga 3,5dl-jével?"

Én erre reagáltam.

Amúgy meg hagyd rá, nincs elérhető közelségben víz hogy elöblítse a termoszt, de azért napjában többször fog teát főzni.

¯\_(ツ)_/¯

2019. okt. 18. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

15!

Köszönöm szépen, tökéletes a Tefal minősége és a térfogata is. Puszillak, te kis savanyú jóska

2019. okt. 18. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Ezt nem értem én sem ha van viz és amivel az felmelegiti akkor minek a termosz.

Na mindegy.

Egészségedre a tefállal.

Amugy barátok vagyunk ,hogy igy becézgetsz?

Mint irtam volt tefal termoszom is ugy mint sok minden más tefal termék.Pl a kerámia serpenyő az egyik legalja a tefal kinálatából.

De mindegy is ám,villogj a tefál leveses termoszoddal,hogy te azt meg tudtad venni.

És ne gondolj arra ,hogy a pénzedért jobb minőséget is kaphattál volna.

Éljen a leveses tefal temosz

2019. okt. 19. 09:22
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem, bunkoci, nem vagyunk barátok, csupán próbáltam leereszkedni az értelmi színvonaladra, de sajnos a nulla alánem tudok süllyedni. Szívesek felvilágosítalak róla, hogy 1, Életemben nem vittem még magammal levest termoszban. Kávét, teát és jeget szoktam benne vinni, érre tökéletes. 2, Nem igazan értem mi villogás van benne, hogy futja egy 20 eurós termoszra, ugyanis épp annyiba került. Nem vág földhöz és nem is gondolom, hogy egetrengetoen magas ára lenne. 3, Sajnálom, ha neked nincs jo tapasztalatod a Tefallal. Nálam kb minden konyhai és háztartási eszköz eh a márka, tökéletesen meg vagyok belül elégedve. Mondjuk kerámia serpenyőt még életemben nem használtam. Menj, köss bele másba, nekem nincs hozzad kedvem.
2019. okt. 19. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

:D

Köszi a kedvességed.

Azt észre vetted,hogy te kötekszel?

Ha gondolod segitek felemelkedni egy szintre,hogy elérj egy átlagot,és ne a sötét mélységből hangoskodj.

2019. okt. 20. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!