Szerintetek a fekete tea nagyon összefogná ezt a termoszt?
Általában fekete teát iszom, attól tartok, hogy előbb-utóbb kimoshatatlanul megfogná a bézs színű részét és egyre gusztustalanabb lenne. Van inverz színben is, de ez jobban tetszik. Nektek mi erről a véleményetek? Volt már világos belsőjű termoszotok?
Khm, minden termosz belseje ugyanolyan fém. Ha elmosod normálisan minden nap az egészet, nem fogja be semmi. Nekem fehér Tefal termoszom van, plusz újságot hordok ki, gondolhatod hogy néz ki a tintától használat kozben, mégis el tudom mosni normálisan. Mondjuk ettől, amit belinkeltél nem várnék el túl sokat
Citromlével bármikor eltűnik a tea maradványa.
Az a tefál meg vicc!
Mit teszel bele,egy bögre levest a maga 3,5dl-jével?
Cukkerborso ketteske, van belőle nagyobb is, ami fél literes, pont mint a kérdezőnk kb szemet kategóriás ikea cucca. Az a másfél deci meg amúgy sokat nem számít, de remélem jó napod lesz ezután, higy valamibe sikerült belekötni.
Nem, gondolom egy bögre teát. Én is akarok nézni valami ilyesmit, csak inkább 2-2,5 deciset, csak hogy a vonaton tudjak inni egy bögre meleg teát. Nem is értem, miért kellene feltétlenül 2 literesnek lennie.....
#Kérdező
Mindig mosd ki, miután kiürül, plusz citromlével elég jól le lehet szedni az esetleges maszatokat. :)
Sajnos a sokezer forintos termoszt nem tudom megengedni magamnak.
Köszi a citromleves tippet, ki fogom próbálni. Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy minden használat után azonnal elmosogassam, pont ezért is merült fel bennem, hogy nem lehetne tisztára mosni egy idő után. De remélem a citromlével működni fog.
Hova akarod használni, ahol nem elérhető vezetékes ivóvíz?
#7 Pl. egyetemi órára vinném magammal, ahol az első fél órában elkortyolgatnám a teámat aztán további két óráig ülnék a seggemen, mire kimehetek a mosdóba átöblíteni. Vagy kocsiba vinném magammal, ahol miután kiittam, nem állnék meg azonnal csak hogy elöblítsem, hanem utaznék még 1-2 órát. Vagy vonatos útra vinném magammal, ahol a vonat wc csapján folyó vízzel inkább nem mosnám ki. Remélem kielégítő választ adtam a kötekedő kérdésedre.....
#8: Nem is várom, hogy az ikeás tefál minőségű legyen. De gondolom mikor samsung telefont veszel, te sem várod, hogy iphone minőségű legyen, mégis megveszed, mert mindenből nem lehet a csúcsot venni, nekem legalábbis biztos nem. De nagyon jó neked, ha neked igen. Csak legyen benned annyi tapintat, hogy nem szólsz be.
Wow elnézésedet kérem, amiért szerettem volna segíteni. :)
1-2 óra alatt nem fog belekötni, bár ezután a stílus után egy picikét reménykedek, hogy igen...
Most komolyan, miért kell leb++$zni az embert, ha szeretne válaszolni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!