Milyen szószok vannak a McDonald's-ban és nektek melyik a kedvencetek?
Országra és időszakra válogatja, nálunk jelenleg csak Ketchup, Majonéz, Barbecue szósz és Fokhagymás mártogató szósz kapható.
Hogy nemrég pontosan milyen megfontolásból vették ki pl az édes-savanyú szószt az állandó kínálatból, azt nem tudom. Nyilván a forgalma alapján döntöttek, de ezen az elven a halas szendvicset kivéve többet spóroltak volna.
Én régen édes-savanyú vagy barbecue szószt szoktam enni, ha be-betévedtem a McDonald's-ba, így most marad az utóbbi.
Ha vissza lehetne tekerni az időt, akkor abból a BigMac-ba tett szószból "árulnék" szószként, ami abban volt 10 évvel ezelőtt. Most is tartalmazza nyomokban, de jóval kevesebb és már nem olyan jó. Én még akkor jártam sűrűbben mekibe, amikor azt állították, hogy minden országban ugyanaz a minőség, ugyanazok az alapanyagok. Hát nem. Én sem tudom, hogy miért változtak meg az ízek.
Ez kb. olyan, mint pl. egy Milka csoki, vagy kóla. Egyik országban ilyen, a másikban (itt) "olyan". Szar. EU-szabvány. Ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!