Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szerettek a szabadban enni?

Ti szerettek a szabadban enni?

Figyelt kérdés
Úgy értem rendes főtt kaját, tehát pl ebédelni. Valami szendvicset vagy nasit enni az más, de én nem szívesen ebédelek kint. Belerepülnek a bogarak, jönnek rá a méhek... Nem tudom mi a jó ebben. Ti hogy vagytok vele?
2019. okt. 1. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretek kinn enni, mint benn, minden étteremben, ahol lehet a kiülős teraszokat választom és piknikezni is imádok. Alapból jobban szeretek kinn lenni a szabadban, mint bárhol benn, így ezalól az ebédelés se kivétel. Sose voltam kényes, nem zavarnak a bogarak.
2019. okt. 1. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen jó! Valahogy jobb étvágya van az embernek. Nem szoktatok szabadtűzi kaját enni? Bogrács, tárcsa, ilyesmi?
2019. okt. 1. 14:22
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Egyáltalán nem. Még a kávét se igazan szeretem kint inni, de enni egyenesen utalok. Bogár, falevél, fúj a szél, süt a nap, minden bajom van
2019. okt. 1. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Sokkal jobb étvágyat csinál a szabad levegő, a nagy, nyílt tér, a madárcsicsergés! Észrevettem, hogy ilyenkor sokkal jobban tud esni a falat, és hangulatosabb is, mint a négy fal között egy szobában betúrni a kaját. Jó, hát előtte szétnézek, nem-e vannak bogarak, hangyák meg méhek, de ezt leszámítva SZVSZ jobb a szabadban falni :)
2019. okt. 1. 15:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Tényleg a bográcsozásra nem gondoltam, azt szeretem, de az megint más számomra. Valahogy csak simán kiülni ebédelni azt nem szeretek. Pedig amúgy szeretem a természetet, szeretek kint lenni a szabadban. Nem tudom miért van.
2019. okt. 1. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak ott szeretek, 1-2 hangulatos helyet leszámítva.
2019. okt. 1. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Helyzettől függ.

Szép időben, mondjuk egy nyári este kiülni egy étterem teraszára megvacsorázni, ahol van szék, asztal, stb,

vagy 5 fokban a hepehupás földön görnyedve egy fesztivál másnapján a vizes fűben, tiszta evőeszköz meg szalvéta nélkül falni a büfés sültkolbászt? :D

2019. okt. 1. 17:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy külön feelingje kint ebédelni. Meleg ételbe nem megy bele a bogár, a méhek néha zavarnak, de belefér. Maga a szabadban ebédelés (éttermi terasz, stb.) mindig a szabadságérzetet juttatja eszembe. Én szeretem.
2019. okt. 1. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7. Őszintén szólva nekem a fesztiválos vizes füvön sült kolbászt falni minden étteremnél szimpatikusabb :D Mondjuk a kedvencem a kempingezős szabad tüzes sütögetés, azt nem übereli semmi.
2019. okt. 1. 19:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
étteremben szívesen kiülök a teraszra, de otthon nem. Kicipelni mindent, ami kell egy ebédhez-vacsorához macera, evés után vissza mindent. Bogarak jönnek-mennek, valakire mindig pont rásüt a nap, mert az árnyék vándorol... nem hiányzik. Pedig alapvetően jól hangzik, de mégsem szeretem.
2019. okt. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!