Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit esztek egész héten,...

Ti mit esztek egész héten, hogy ne kelljen folyton főzni?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy a fél életemet a konyhában töltöm. Minden nap, vagy második nap azzal megy el a délutánom-estém, hogy főzök.

Munkahelyre (iroda) szoktam vinni ebédet, mert ott nincs semmilyen ebédelési lehetőség, plusz a tizenéves gyerekem vacsorára főtt ételt eszik, azért kell annyit főznöm.

A rendelős kajákkal mindig van valami bajom, egy rosszul sikerült adag és már kiábrándulok.

Hogy lehet megoldani másként, vagy honnan érdemes rendelni?

Nem Budapest, Debrecen.

2019. szept. 24. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Menjetek étterembe. Olcsóbb, mint rendelni, és jobb, plusz élmény is.
2019. szept. 24. 15:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajna rossz kategóriába tettem a kérdést, nem fogyókúrás akart lenni.
2019. szept. 24. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Mi vasárnap délelőtt főzünk, dobozolunk egész hétre ebédet. Vacsora saláta, szendvics, rántotta, ilyesmi.
2019. szept. 24. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Fizess be a gyereket menzára.

Vacsorára teljesen felesleges főtt étel.

Nem is jó.

Szóval helyedben befizetnem a gyerkőcöt valahová kajálni, te meg vigyél salátát zabkasat, még ilyeneket.

Vagy hétvégén főzöl egY csomót amit le lehet fagyasztani.

Pl pörkölt, abb tudsz csinálni levest, targoncás húst stb.

De én már nem szórakoznak ilyenekkel ha egy gyermekkel élek együtt.

2019. szept. 24. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Tizenévest a hétvégére befogni a főzésre, tanulja meg, és tudja meg mennyi munka naponta főzni. Aztán néha ő is főzhet magának vacsorát, vagy neadjisten a családnak is.
2019. szept. 24. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy csak én főzök nagyon régóta, de 2 személyre egy komplett vacsorát (leves+második) össze lehet rakni 20 perc alatt. Utána, hogy meddig fől az az étel, az más dolog, de nyilván nem órákat és nem kell őrizgetni. Legalábbis én nem álldogálok a tűzhely előtt, mégis minden rendjén elkészül.
2019. szept. 24. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél elektromos főzőedényt. Tefal multicookerem van. Vsak belepakolom a cuccot, beállítom és már nincs is vele semmi dolgom, majd csipog, ha kész.
2019. szept. 24. 18:21
 8/14 Barackoshányás ***** válasza:
93%
Fagyasztás
2019. szept. 24. 18:23
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Én is minden délután főzök, az az aznapi vacsora és a másnapi ebéd. De hogy összekössem a hasznosat a még haszbosabbal, közben táblagép odaállítva és szól a nyelvlecke, vagy idegen nyelvű sorozat. Meg amúgy élvezem a főzőcskét is, nem érzem elpazarolt időnek.
2019. szept. 24. 23:51
 10/14 A kérdező kommentje:

6-os, igaz, én sem állok három órát a tűzhelynél, úgy értem, hogy azért máshoz nem nagyon lehet kezdeni, mert először felteszem ezt, aztán hozzárakom azt, plusz köret, stb., azért a kertbe mondjuk nem lehet kimenni 1 órás kisebb munkát elvégezni.

De én is szoktam közben sorozatot nézni, ilyesmit.

Köszönöm, jöhetnek még a válaszok, érdekelnek.

2019. szept. 25. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!