Mi a kedvenc étel a családotokban, amit majdnem mindenki szeret?
Amit mindenki szeret, az egész család (külön élnek már a gyerekek és csaldjuk van, de szerintük én csinálom a legjobban: tejfölös bableves krumpligombóccal, paradicsomos töltött paprika, LECSÓ (tiszta vicc szerintem), tepsis rakott dolgok.
Karácsonykor a klasszikusok. Mondjuk a gesztenyével töltött pulykát lehet, hogy az idén kipróbálom.
Egyébként a pontozáson ne csodálkozzatok. Ez ugyanolyan, mint amikor megkérdezi valaki, mi a kedvenc keresztneved, és megy rá egy halom válasz, de akinek nem tetszik az adott keresztnév, simán lehúzza, akár többen is. Én már semmin nem csodálkozom. Ez legyen a legnagyobb öröme a lepontozó(k)nak.
Nem tartjuk a karácsonyt, de van pár kedvenc dolgunk a férjemmel. Általában nagyon változatosan főzök, de ezeket például havi egynél gyakrabban főzöm, ami nálunk nagy szó :D
Bolognai spagetti (saját készítésű raguval és szósszal), mexikói enchilada, hagymás sült máj krumplival és savanyúsággal, illetve egy ilyen rakott krumpli szerű dolog, krumplival, brokkolival, póréhagymával, darált pulykahússal és sok sok tejföllel és sajttal összesütve.
Szabolcsi töltött káposzta.
24: csülök pékné módra
25: álhalászlé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!