Mi a kedvenc étel a családotokban, amit majdnem mindenki szeret?
Kedvencek: Gulyás leves, tejfölös karalábé leves, tárkonyos raguleves, darás tészta, tojásos nokedli, csirkepörkölt galuskával, hortobágyi palacsinta, brassói aprópecsenye.
Karácsonykor: kacsa vagy, libasült, párolt káposztával, sült hagymás főtt törtburgonyával, és az elmaradhatatlan töltött káposzta. Diós, mákos beigli, képviselő fánk.
Az összeset mindenki imádja a családban.
Halrudacska sültkrumplival
Most sushit fogok enni
Amit mindenki szeret
Porkolt hozza mama fele hazi babfozelek
Babgulyas
Husleves
Toltott dagado
Brassoi
Karacsonykor en mar feladtam a kuzdelmet, mert a gyerekek nem eszik meg a hagyomanyos eteleket, a nagyszuloknek jo zsiros toltott kaposzta szokott lenni, kocsonnya, husleves, kacsa sult. En szoktam csinalni toltott dagadot, toltott husikat, tejfolos salatakat majonezes salatakat.
Kedvencek: rakott krumpli, krumplistészta, zöldborsófőzelék, húsleves, lebbencsleves, palacsinta, tocsni
Karácsonykor zöldborsóleves, rántott hús, sült krumpli, zöldségek (ezeket is mindenki nagyon szereti), beigli
Kedvenc amit mindenki szeret:
pizza, lasagne, gnocchi, rizottó (oké, imádjuk az olasz kaját), zöldséges curry, hamburger babfasírttal és teriyaki szószos gombával, gombás-tejszínes sült palacsintatekercsek. Kb. ezek azok amiket bármikor bárki meg tud enni :D
Karácsonykor nagyon változó, minden évben más a menü, szeretjük a változatosságot.
9-es
Hát ez egy jó kérdés, nekem is van hogy lepontozzák a válaszom indokolatlanul, mármint hogy nincs oka, hogy lepontozza mert nem véleményt írtam (ami neki nem tetszhet) vagy rossz választ adtam valamire vagy ilyesmi, de már kezdek hozzászokni ezen az oldalon 😂
Abszolút családi kedvenc a "fehérpörkölt" nevű pörköltszerűség, ami nem paprikás, hanem valamiféle mustáros-boros-majorannás szafttal készül - anyukám közölte, hogy magával viszi a receptet a sírba. :DDDD
Karácsonykor azt főzünk, amihez épp kedvünk van, nem szoktunk különösebb ünnepi menüt csinálni. Volt már a túrós tésztától kezdve a hamburgeren át a rántott húsig minden, amit megkívántunk épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!