Mennyire hizlal a csoki? Tobbi lent
Akkor fogysz, ha kevesebb kalóriát eszel/iszol mint amennyit felhasználsz és akkor hízol ha többet.
1kg zsír eltüntetéséhez kb 7000 kalória minuszba kell lemenni.
Nekem volt olyan nap, hogy 10.000 kalóriát égettem biciklizéssel /kb/..ha ekkor megettem volna 10 tábla csokit, lehet hogy úgy is minuszos lett volna az a napom. Az más hogy egészségtelen. Csak azért mondom hogy értsd, hogy nem az számít hogy mit eszel hanem az hogy mennyit használsz fel belőle
A csomagoláson meg tudod nézni, hogy mit tartalmaz milyen arányban, és hány kalóriát. Ahogy írták, bármi hizlal, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Ez alapján kizárólag csokin élve is le lehetne fogyni, ha keveset eszel belőle, de ez nem ennyire egyszerű.
Fontos, hogy a szervezetednek milyen tápanyagokra van szüksége. A csokiban sok kalória mellett kevés tápanyag található, tehát hamar kimerül a kalória keret, miközben a szervezeted éhezik a tápanyagokra. Ezért ha fogyni szeretnél, nem érdemes rendszeresen enni.
Ha edzel és mellette egészségesen élsz, akkor nem kell emiatt aggódnod, az a néhány kocka csoki nem fog megártani. Elhízni akkor fogsz, ha rendszeresen eszel magas kalóriatartalmú, kevésbé tápláló ételeket.
5: aha értem, szóval egy nap letekersz akár 19 órát is.. hajnali ötkor felülsz a bringára és éjfélig nyomod.. na ja.
Amúgy 300 km-t még a Tour de France-on sem tekernek le egy nap.. Gondolom Chuck Norrist eszel reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!