Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szendvics készítési ötlet?

Szendvics készítési ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyedül élek és nemrég munkahelyet váltottam. Itt nincs mikronk, tehát ebédre szendvicset szeretnék vinni és majd vacsorára eszek otthon főtt ételt. De, hogy oldjam meg a szendvicsbe a zöldséget? A paradicsom és az uborma beleázik a zsömlébe. Salátát venni meg az a baj, hogy 2 napot bír hűtőben, de csak 6-8 levelet használnék a szendvicseimbe. A maradékból túl sok saláta lenne egymagamra...

Ezek tudja valaki hogy lehetne megoldani?



2019. szept. 1. 11:49
 1/5 anonim válasza:
81%
Én úgy csinálom hogy viszek szendvicset +külön zacskó ba paprikát és ott 4_be vágom (vagy az egész szendvicset ott készítem el)
2019. szept. 1. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Vihetsz olyan ételeket is, amiket nem kell melegíteni. Ezer féle saláta (majonézes, hagyományos, változatos öntetekkel), csirkehússal, pulykával, rántott hússal, sajttal, sonkával, stb. A párolt zöldségek is eléggé ehetőek hidegen. Én nem csak szendvicsre gyúrnék, ez hosszútávon nem egészséges, túlságosan egyoldalú, variáld a fenti kajákkal.

Egyébként uborka, paprika simán mehet bele, de bármilyen más zöldséget is vihetsz mellé kis dobozkában külön. Vannak tök jó szendvics, vagy vajkrémek és többféle felvágott, vagy kolbász is mehet bele. Ha megveszel egy fej salátát, az néhány napig szépen eláll. Érdemes egyik nap két három levelet tenni a szendvicsedbe, másnap felaprítani nagyobb mennyiséget salátának, stb.

2019. szept. 1. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Vagy rakhatsz spenótot bele, amiről elötte törlőkendővel felitatod a nedvességet.


Vagy beszerezhetsz egy ilyet, amit csak bedugsz egy konektorba és felmelegíyi az ételt:

[link]

2019. szept. 1. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

A zsömle alját és tetejét is meg kell vajazni. (Persze nem egy centi vastagon.) A zsírréteg visszatartja a nedvességet. Célszerű vastagabb, vagy nagyobb darabokat vágni, kevesebb vágási felületből kevesebb lé jön. Esetleg készítsd el a szendvicset zöldség nélkül, és a zöldségeket kicsi dobozkában vidd magaddal.

A sálátához még annyi, próbáltad már a jégsalátát? Meglepően jól bírja, ha hidegen van, nekem volt hogy egy hétig is kitartott. (Igaz, akkor még ki se rakták kb a boltban és én már megvettem.) Esetleg a kis, zacskós salátákkal is próbálkozhatsz, az kisebb mennyiség. Sok helyen árulnak szívsalátát is, az egészen pöttöm salátafej, pillanatok alatt elfogy.

Amelyet ételhez még annyi, hogy szuper ételnek való termoszokat árulnak, abban megen tudod tartani a kajád ebédig. Elsőre biztosan drágának tűnik, de szerintem (mindenem a rendes főtt étel) hosszú távon ez éri meg legjobban.


[link]

2020. jan. 16. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy külön kis dobozba teszek zöldséget a szendvics mellé, majd közvetlenül mielőtt megenném, teszem bele a szendvicsbe.
2020. jan. 17. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!