Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mivel szeretitek enni a...

Mivel szeretitek enni a palacsintát?

Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 15:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom a kérdés arra vonatkozott -e hogy milyen eszközzel, vagy milyen töltelékkel, ezért leirom mindkettőt.

A kedvencem a vaniliás túróval töltött, vaniliasodós palacsinta. Háromszögbe szoktam hajtani és késsel, villával eszem. Mondjuk az öntet miatt ezt nem is lehetne másképp. Ha egyedül vagyok akkor is mindent evőeszközzel eszek, (pl. pizzaszeletet is) nekem úgy esik jól.

2019. aug. 30. 16:15
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

A "mivel" azt jelenti, hogy milyen "feltéttel" vagy milyen "evőeszközzel" (azaz késsel/villával v. kézzel)?

A kérdésre válaszolva, saját vélemény szerint a barack és eper, az áfonya ill. erdei szamóca lekváros palacsinták a kedvenceim. Az áfonyalekvárosat ha vanília sodóval tálalják - számomra a legcsodálatosabb dolog - azt késsel és villával szoktam enni. De ugyanez igaz a vanília pudinggal töltött, áfonya vm. eperöntetes palacsintára.

2019. aug. 30. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Hússal. (Hortobágyi húsos palacsinta)
2019. aug. 30. 16:28
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Túró, nutella, kakaó, dió :)))
2019. aug. 30. 16:48
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Kézzel, de nem tekerve hanem hajtva (félbe és megint félbe, aztán megint. Ilyen gyros szerű alakja lesz), kultúrhelyen késsel-villával. Egyébként baracklekvár+kakaópor.
2019. aug. 30. 16:53
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Túrós- mazsolás és a szilvalekváros a kedvencem.

Én kézzel szeretem enni, feltekerve.

2019. aug. 30. 17:11
 17/27 anonim válasza:
84%
megtoltok parat nutellaval vagy hazi lekvarral egymas melle teszem oket szorosan aztan a tetejet bekenem tejfollel es szorok ra kristyal cukrot es villaval persze
2019. aug. 30. 17:38
 18/27 anonim ***** válasza:
39%
Nutella jellegű krém és rá darált sós pörkölt napraforgó mag.
2019. aug. 30. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Áfonyalekvár+gesztenyepüré+tejszínhab!

FÚ B+ deimádom!!!

2019. aug. 30. 18:29
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Régen imádtam nagyanyám sárgabarack lekvárjával, de sajnos ezt már nem élvezhetem. Ettől függetlenül nekem a lekvárok jönnek be leginkább, legyen szó áfonyáról, eperről, narancsról, vagy bármi másról. Ha pedig különlegességre vágynék, akkor Gundel palacsinta.
2019. aug. 30. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!