Ti is nagyon szeretitek a palacsintát?
Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem hogy nagyon szeretem a palacsintát, de nem tudom miért. Csak érdekel hogy ti is szeretitek-e?2018. márc. 23. 10:12
1/19 anonim válasza:
Nem. Mar vagy 2 honapja nem ettem. :D
2/19 anonim válasza:
Igen. Ma fogok is sütni pont :) De idén még nem is ettem egyébként, szóval ritkán eszek.
3/19 anonim válasza:
Igen! Mi is szeretjük a palacsintát.Nekünk három nagy ládával van itthon. (Lopott vicc!)
4/19 anonim válasza:
Nem!
Amíg van a tányéron, pusztítom, ahol érem.
6/19 Noblesse Oblige válasza:
Én annyira nem, de a párom!
Már csak "P-vitaminként" hivatkozik rá :D
7/19 anonim válasza:
Én nem rajongok érte. A férjem miatt gyakran sütök, meg is eszem, ha nincs más, de magamtól szerintem max évente 1x jutna eszembe.
8/19 anonim válasza:
Nem is tudom. Szívesen eszem, néha készítek.
De max. 2-3 túrósat tudok megenni egyszerre.
Sok ismerősöm meg olyanokat mond, hogy az ő fia/férje 30-at is megeszik egy ültő helyében. Kettőt süt párhuzamosan, s gyorsabban fogy, mint készül.
Ha ezeknek csak a fele igaz, akkor is sokszorosa az én igényemnek.
9/19 anonim válasza:
Úgy 3-4 havonta eszembe jut hogy ilyen is létezik, olyankor csinálok párat, aztàn ennyi.
Volt, hogy évekig nem ettem, nem nagy szám "kaja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!