Veletek már volt olyan hogy miközben ettetek hogy közben el kellett menjetek WC re de még éhesek voltatok és bevitték el magatokkal a kaját a WC re?
Nem.
De nekem még a kutyám sem eszik szarás közben.
Undorító!
Olyan volt, hogy éves közben muszáj volt meglátogatni a klozetett, de eszembe sem jutott vinni a kaját magammal.
😂😂😂😂
Nekem volt olyan, csak vizes lett a fasírt, mert ugye mikor végeztem, egyik kezemmel nyomtam a tartály lehúzó gombját, a másikkal meg túrtam le a szart a kefével, szóval mindkét kezem tele volt, így előtte tetettem a fasírtot az ülőke szélére, és ahogy csapódott a víz, ráfröccsent egy csomó.
Mondjuk a koviubi is ott volt mellette, arra is ment víz, de annak amúgy is nedves a felülete, szóval az nem zavart annyira...
Ha azt nézzük, hogy a vizsgálatok szerint egy billentyűzeten több a baci , mint a klozetben, akkor simán be lehet vinni a kaját.
Ki ne evett volna már gépezés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!