Véletlenül száraz bort vettem, mennyi cukrot tegyek egy literhez hogy kb. félédes szinten legyen?
Tegyen kísérletet a cserére?
Hát biztos nem cipelném vissza még a helyi kisboltba sem, nem hogy vidékről a városba...
Aki meglepődött: vannak nagy nevű, nagy múltú boraink, pl. a T*kaji. Van nekik kimérős helyük, nem olcsó, ott előtted szedik ki merőkanállal akár az általad vitt üvegbe, mert így olcsóbb. Persze üveget is tudnak adni, az sem olcsó.
Na ezek a borok... olyan, de olyan édesek, mintha tényleg szörpöt innál. Vajon mitől? Cukor.
Meg sem mondod, hogy bor, úgy itatja magát. Így könnyű berúgni. :D
A papa a mamának pár csepp édesítővel édesíti az otellót..
Amúgy az igazi bor száraz.
En a min.feledeset szeretem
Egyszer voltam olaszban borturan es csak szaraz boruk van amit en nem tudtam.Az edes boruk a likor.
Nekem egyik rosszab volt mint a masik.A szaraz bort szeretok meg majd elolvadtak az elvezettol.
Valaszom az hogy ajandekozd el, cukorral ne kisetsd a Joistent, mert megharagszik rad!66
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!