Mi a véleményetek a Black Jack whiskey-ről?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kinek mi a véleménye erről a Whiskey-ről? Kostoltátok már? Milyen arányban keverjem kólával?
[link] (itt egy kép róla, de kóla van benne azért ilyen a színe) válaszokat előre is köszi
2019. júl. 8. 19:29
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor vodka-narancs lesz a Whiskey-kólából :D
2019. júl. 9. 01:47
12/17 anonim válasza:
Én ittam már és undorító, de keverni tökéletes. :D
13/17 anonim válasza:
Méghogy a Jim Beam belépő szintű? Csak akinek túlzottan nagy igényei vannak! De gyakorlatilag a Jim Beam a bármelyik boltban kapható hétköznapi, de márkás whiskey-k közül a 2. legdrágább! #3-as, ha annyira belépő szintű lenne, akkor gondolod, hogy Kid Rock kötött volna vele szponzori szerződést? Amúgy mellékesen azt se felejtsd el, hogy nem tudni az ukrán adórendszert, tehát így azt sem, hogy átszámítva 1500 Ft ott mekkora értéket képvisel! Bár tény, hogy én se kóstolnám meg, maradok az itthon is kapható piáknál!
14/17 anonim válasza:
@15:44
Akkor te melyik márkát gondolod belépő szintnek whiskeynél?
16/17 anonim válasza:
A címkén alul Whiskey Taste, azaz whiskey íz szerepel, és hogy 40% - ez így egyértelműen valami whiskey utánzat akar lenni, de csak kommersz lötty!
17/17 anonymouse92 válasza:
Nyilván nem egy royal salut 62 whisky. De ár érték arányban verhetetlen, és igazán nem rossz whisky ha olcsót akarsz. Attól, hogy Ukrajnából lehet kapni az nem azt jelenti, hogy rossz! Amúgy meg Nigériában van a főelosztó központ, és Európában csak Ukrajna "terít"!
Aki azt mondja, hogy rossz whisky, az még vagy nem kóstolta vagy ennyit ért a whiskyhez!
Nyugodtan kóstold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!