Mi a véleményetek a Black Jack whiskey-ről?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kinek mi a véleménye erről a Whiskey-ről? Kostoltátok már? Milyen arányban keverjem kólával?
[link] (itt egy kép róla, de kóla van benne azért ilyen a színe) válaszokat előre is köszi
2019. júl. 8. 19:29
1/17 anonim válasza:
Még nem ittam ilyet, de szerintem ez valami kommersz szélvédő lemosónak való szutyok-
2/17 A kérdező kommentje:
Ukránból hozzák ismerősömék és megakarom kostolni
2019. júl. 8. 19:57
3/17 anonim válasza:
Rájöttem, mert Magyarországon sehol nincs ilyen, de csak úgy a mihez tartás végett, ebből a valamiből az 1L-es kerül 139 hrivnya-ba ami kb 1500Ft. Magyarországon egy 1L-es Jim Beam, ami azért még eléggé belépő szintű whiskey, kerül 7-8ezer Ft-ba az 1L-es. Szerintem ez sok mindent elmond. :D
4/17 A kérdező kommentje:
Milyen arányban lenne érdemes keverni?
2019. júl. 8. 20:06
6/17 anonim válasza:
Semennyi, ezt inkább nem érdemes meginni.
8/17 anonim válasza:
Én semmi esetre sem vennék máshol, mint legálisan üzletben. Értem én, hogy nincs annyi pénzed, vagy nem akarsz annyit költeni, talán igényesnek sem vagy igényes ha kolával akarod keverni. A múlt héten kaptak el egy faszit mert faszesszel kevert kotyvalékot árult kontrollcimkézve, néhányan meg is haltak, ez remélem neked nem hiányzik. Szóval, inkább legálisat és olcsóbbat.
9/17 anonim válasza:
Ez nem whiskey. Nincs is rairva, hogy az lenne, valami finomszesz (jo esetben) megkuldve aromaval meg szinezekkel. Igenytelen ital, igenytelen alkesz embereknek, nem veletlenul jon Ukrajnabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!