Nektek meddig tart a másnaposság?
Figyelt kérdés
Haverjaim csodálkoztak, hogy szombat este 8-kor panaszkodom, hogy még másnapos vagyok az előző napi sörözés után. Nekik csak a délelőtt szokott szar lenni. Nekem sajnos egész nap kitartanak a tünetek. Egész addig, amíg ki nem alszom magam, ha pl. pénteken van buli, akkor vasárnap reggelig. Ezért jól meg kell gondolnom a dolgot, hogy mikor mennyit iszom. Nektek?2019. júl. 2. 21:34
1/10 anonim válasza:
Sztenderd, estére kvázi tünetmentes vagyok. Annyi extra van nálam, hogy én soha sem hányok, 1x jött csak össze életem során, de ezt általában mindig megbosszulja a testem és ami nem jött ki felül, az másnap kilátogat alul. Na ez a része tovább szokott tartani, este is még érzem, hogy össze-vissza morog a hasam olykor és 1-2x azért simán el tudok menni wc-re másnaposan.
Persze a szonda lehet mást mondana, mert nem ürül ki olyan hamar az alkohol a szervezetből, mint ahogy azt az ember gondolná.
2/10 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy mit és mennyit ittam. Ha saturészegre iszom magam (nagyon ritka) akkor én is, kb. másnap estig vagyok szarul. De amúgy egészen 27-28 éves koromig, még másnapos se szoktam lenni, csak újabban vagyok az. 29/F
3/10 anonim válasza:
Sajnos en is masnap eleg rosszul szoktam lenni, de ahogy oregszem elofordul, hogy harmadnapos is vagyok.
4/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha megtehetem, hogy ráiszok akkor úgy 10-ig. Ha nem akkor ebédig.
5/10 anonim válasza:
Izotóniás ital, könnyű rántotta, aztán egy-két óra, és vége.
6/10 anonim válasza:
könnyű rántotta mi? akkor te még nem öklendeztél rántottától másnaposan..
7/10 A kérdező kommentje:
6-os: Én Gaviscon szuszpenziót szoktam inni, jó sokat. De csak miután kijött, ami nagyon ki akart jönni. A Gaviscon után fél órával már tudok valamit enni.
2019. júl. 3. 21:23
9/10 anonim válasza:
Volt már 1-1 keményebb buli után, hogy másnap estig kitartott.
Egyébként általában délután 3-4 fele már elmúlik.
Mondjuk a hasam általában egész nap érzem, ahogy csikar, meg a székletem se a legnormálisabb ilyenkor.
10/10 anonim válasza:
Általában másnap este 10 óra, mire már nem jön ki belőlem, amit eszek vagy iszok. 😁 Nagyjából akkor már jobban képben vagyok, addig szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!